Mitt bästa loppisfynd

20171119_loppisfynd1

Mitt bästa loppisfynd (nåja, blocketfynd kanske är rätt ord) kan jag tyvärr inte visa bilder på idag. För snart femton år sedan fyndade jag en howardsoffa modell mindre (i turkost tyg) från 1880-talet. Den har varit med mig sedan min allra första egna lägenhet och på sikt är tanken att soffan ska få bo på vår glasveranda. Men just nu står den förvarad i min mammas källare tills vi flyttar till huset. På bild idag är därför sådant jag gärna fyndar på loppis; porslin, ljusstakar och mindre inredningsdetaljer som plåtburken i bild. Tekannan från Rörstrands är en riktig favorit och används ofta. Även pallen som jag dukat upp på är ett loppisfynd. När vi skulle sälja lägenheten letade jag efter en liten pall till hallen utan att hitta vad jag sökte. På väg hem från sommarsemestern i svenska fjällen dök den här upp. Jag målade om den i vitt så länge men tänker ge den en annan färg inom kort. Vad är ditt bästa loppisfynd?

20171119_loppisfynd2Mitt bästa loppisfynd är veckans tema för We decor life. Fler bidrag finns inne på Living by W:s blogg!

20171119_loppisfynd3

Ha en fin start på veckan!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *