Rosa

 

20171016_rosa

Veckorna går i ett rasande tempo och nästan all ledig tid går åt till att renovera huset (vilket också är anledningen till att det inte blir så många inlägg här som jag hade önskat). Rosa är veckans tema  i fotoutmaningen We decor life och Weronica bjuder på underbara rosafärgade dahlior i sitt inlägg. Själv har jag en något ambivalent inställning till rosa. Ibland är det helt rätt och andra gånger känns det bara för sött och för mycket. Här hemma förekommer rosa oftast i blommor och först efter lite letande hittade jag några rosa detaljer i form av Elin Lannsjös fat och kuddfodralet i ljust rosa linnetyg.

20171016_rosa2

Apropå renovering finns det i huset pärlspont i alla pastellfärger ni kan tänka er. Verandan var en gång klädd i rosa. Nu blir det annan färg men jag tänker att det rosa på sikt kommer att få återkomma i pelargoner.

20171016_rosa3

Hinner sällan slå mig ner och njuta av en lugn morgon och kaffe nu när vi renoverar. Men jag har bilden av verandan, pelargonerna och kaffekoppen framför näthinnan när vi river och bygger. Fler bidrag och bilder hittar ni på Weronicas blogg.

Comments

  1. says

    Den där rosafärgade pärlsponten väcker gamla minnen till liv hos mig och bilden är så spännande på något vis. Lova att visa fortsättning sedan. Fint bidrag!

Trackbacks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *